Om mig

Jag är utbildad Hippolog, med inriktning stallchef och ridlärare lev ll. Tog min hippologexamen 2006 och diplomerade mig till ridlärare 2009.

Har sedan årskiftet 2015, flyttat tillbaka i närheten av mina hemtrakter i Göteborg/Härryda. Jobbar som ridlärare på Bollebygds Ridklubb och som frilansande tränare. Tar emot hästar/ponnyer för inridning/utbildning i Rävlanda där även mina hästar står.

Kontakta mig gärna för mer info!

Tfn: 076-100 63 23 / 073-610 75 48

Mail: lizaojetoft@gmail.com

Cajsa Strömsholm 2013

Advertisements

About hopptraning

Jag är utbildad hippolog med inriktning stallchef samt ridlärare lev ll som tränar både häst- och ryttare, mestadels i hoppning och dressyr. Tar emot häst för utbildning i Rävlanda, rider in och vidareutbildar. Har regelbundna hoppträningar i Härryda på Stall Hagelyckan - tisdagar samt Bollebygds Ridklubb på torsdagar. Kontakta mig gärna om du vill vara med! För ekipage på alla nivåer. Laserbehandlar häst, människa och smådjur, främst i förbyggande syfte för att lösa upp spänningar och inflammationer, men även vid akuta skador för att hjälpa till att påskynda läkning. Återförsäljare för EquiFit´s produkter, bland annat superbra sadelpaddar med T-foam material.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s